Monday, October 22, 2012

Ja sõštšik

Максимов и Катя работают в детективном агентстве «Профиль». Абсолютно разные, как плюс и минус, они имеют точку соприкосновения лишь в том, что оба являются сыщиками. У них разный подход к расследованию преступлений, но цель одна — именно поэтому они идут на некоторые уступки друг другу.

Иногда кажется, что они не могут существовать рядом, но когда они вместе — у них все получается правильно! Их агентство расследует самые разные дела — от мелкой слежки за неверным мужем до раскрытия преступлений государственного масштаба.

Kahest eradetektiivist - Maksimovist ja Katjast. Kuus filmi kaheteistkümnes seerias. Dedjuško ei kuulu mu lemmiknäitlejate hulka, kuid ega tal näitlejana viga ka pole, muskleid on tal vaid tibakene liiga palju. Aga Julia Zimina, kui kaunis, kui täiuslik naine. Ja need vibudena kaardus kulmud mustade silmade kohal... Siis on seal veel kaks vahvat lapsnäitlejat. Kaks eelteismelist varaküpset tüdrukut, võluvat olevust. Üks neist on Maksimovi tütar, teine teeb kaasa vaid ühes filmis kuuest.

Lihtsad ja muhedad lood, samas jällegi on tapjaid päris raske ära arvata, mõrvamüsteeriumid on suhteliselt keerulised. Näitlejateansambel on hea. Pole küll ülemaailmselt tuntud nimesid, kuid kõik teevad oma tööd korralikult, ei ole mingeid kolkateatri majahoidjaid või koristajaid kampa võetud.
Alati imestan ma aga, mis kuradimapagana pärast need vene põgenenud kurjategijad-zekid niiiiiiiiiiii madalalaubalised, nii vähese intellektiga on? Kas nad on siis päriselus ka sellised või ainult filmis? Ja kui nad niikuinii alati 100%-liselt uusi kuritegusid tõttavad tegema, no Venemaal on ju surmanuhtlus, miks neid lihtsalt seina äärde ei panda?

Panen 7/10.

No comments:

Post a Comment