Monday, October 22, 2012

Mušketerõ Jekaterinõ


Главные героини - четыре фрейлины Екатерины Великой. Они отмечены высочайшим доверием. Императрица поручает им решение самых сложных и деликатные дел, с которыми не справляются многочисленные мужчины, окружающие Государыню. Очаровательные молодые фрейлины умеют всё, но обычно им приходится действовать шпагой.В отличие от романа Александра Дюма "Три мушкетера" действие происходит не во Франции, а в России при дворе Екатерины Великой. И российские Атос, Портос, Арамис и Д'Артаньян - это четыре очаровательные девушки. Они верой и правдой служат Екатерине П, спасая свою императрицу от тайных и явных врагов. Каждая из дам-мушкетеров великолепно владеет не только шпагой, но также и искусством рукопашного боя. Вдобавок "мушкетеркам" необходимо применить мудрость и смекалку, для того чтобы распутать паутину из политических и придворных интриг.


Lugu kuninganna Jekaterina õueneitsitest. Väljamõeldis või päriselu, kes seda enam mäletab, aga filmi sisse nad on pandud. Neid on neli, neli nagu musketäre ühes teises loos. Aga pole nad mitte mehed, vaid hoopiski naissoost. Neli võluvat piigat - üks on blondiin, teine brünett, kolmas punapea ja arvake ära, mis värvi on neljas - otse loomulikult mustapäine, pisike armas pilusilmne jakuuditar.

Tüdrukud püütakse loo alguses suure Venemaa avarustest kinni - kes nõuga, kes jõuga, koolitatakse välja ja pannakse kuningannat kaitsma. Ja kaitsevad hästi. Eks tol segasel ajal ole ju ka kangetele meestele või naistele igasuguseid tegemisi. Nii ajavad piigad nurja pahade bojaaride vandenõud kuninganna tapmiseks, tapavad peaaegu ära paha poolakast salamõrtsuka (oi, aga see on kloun, täitsa kloun, selle koha peale näitleja valimisega on filmiloojad küll täitsa rappa jooksnud.), võitlevad Moskva linnas Musta Surmaga ja teevad veel lugematud teisi tegusid.

Vahepeale jätkub muidugi armastust ja mõõgavõitluse harjutusi ning muud tühja-tähja.

Lõpp hea, kõik hea ja filmi viimase seeria viimases otsas saavad kanged õueneitsid ka ära tasustatud - neist tehakse kuninganna õuedaamid.

Kohati oli igavavõitu - 5/10.

2 comments:

  1. Kus sa nende juuksevärvi näed, kui kõigil on valged parukad...

    ReplyDelete
  2. Eks nad vahepeal olid ilma parukateta ka.

    ReplyDelete