Monday, October 22, 2012

Dalnoboištšiki 2

Dalnoboistsiki 2
Järg ehk teine hooaeg.

Приключения двух друзей, известных по сериалу "Дальнобойщики", продолжаются. Вновь их ждет дальняя дорога, новые встречи и знакомства. Напарники не всегда ладят друг с другом, между ними бывают и ссоры, но всегда их примиряет дорога. Фильм построен на живых диалогах, добром юморе, веселых и серьезных, а подчас и смертельно опасных ситуациях, в которые то и дело попадают Федор и Сашок.


Jätkuseriaal on täiskasvanum ja tõsisem, samas ka (paradoksaalsel kombel) naljakam. Lood on sügavamad ja põnevamad. Vene filmimaailma suuremaid nimesid siin pole, kuid sellest hoolimata on film huvitavam. Ja huvitavamal kombel on film ka värvilisem, soojemate toonidega.

Tegelased saavad uue kollase auto ja jätkavad uute seiklustega. Erinevalt esimesest hooajast on nüüd auto tuuleklaasil silt kindlustusfirma logoga - filmi sponsor? Lõpupoole tekib ka treileri küljele suur logo. Teine sponsor?

Ah, masendav on see elu Venemaal. Selline sügav ja lootusetu vaesus valitseb Venemaa kolgastes. Mehed joovad, naised töötavad, oligarhid omavad kõike ja kaukaaslased valitsevad turukaubandust. Lihtne inimene aga rabeleb päevast päeva, et endal hinge sees hoida. Ja pääsu sellest ei ole.

8/10

No comments:

Post a Comment