Monday, October 22, 2012

Gluhhar


Жизнь не очень ласкова к молодому следователю, капитану Сергею Глухареву, и его приятелю, сотруднику районного ДПС Денису Антошину, которые дружат с детства. Тяжелая и порой опасная работа, маленькая зарплата, неустроенная личная жизнь явно изменили их не в лучшую сторону. Но они сохраняют способность оставаться людьми и не терять присутствия духа в любой ситуации.

И главное — они, как умеют, продолжают выполнять свою тяжелую работу — охраняют правопорядок и законность, защищают общество, которое, порой, не проявляет к скромным сотрудникам милиции совершенно никакой благодарности.


Tõsine sari Vene mentidest, kes püüavad oma töö ja eluga hakkama saada. Kui vaja, siis pommivad raha, kui vaja, siis varastavad, petavad või peksavad uurimise all olevaid kurjategijaid. Et vaid juhtumid ära lahendada ja Venemaa karmis reaalsuses oma eluga toime tulla.
Peategelasteks on uurija Sergei Gluhharjov ja autoinspektor Deniss Antošin, head sõbrad, kes nagu sõbrad ikka vahepeal ka tülli pööravad, alati aga ära lepivad ja jälle koos viina viskavad.
Seriaali alguses mängis Gluhharjov küll minu maitse jaoks liiga palju klouni, hiljem muutub tiba tõsisemaks.

Täitsa kole on vaadata, kuidas Venemaal korruptsioon lokkab. Kuidas kõik, kes vähegi saavad, raha küsivad teenuste eest, mida nad niigi oma töö korras osutama peavad. Ja ma usun, et see, mida sarjas näidatakse, on vaid ilustatud variant tegelikkusest.
  
7/10.

No comments:

Post a Comment